03-04-2022

Na een omvangrijke onderhoudsbeurt werd de Noord Hinder op 29 maart jongstleden weer naar haar vertrouwde ligplaats aan de Koningskade verhaald. Het is echter helaas nog niet mogelijk om het lichtschip direct (of zeer binnenkort) weer voor bezoekers open te stellen.

Geslotenkl4

 

Op dit moment is het nog niet veilig genoeg om bezoekers aan boord te kunnen ontvangen. Er dienen de komende periode nog diverse (al dan niet omvangrijke) onderhoudswerkzaamheden plaats te vinden waarbij mogelijk voor u gevaarlijke of onveilige situaties kunnen ontstaan. We willen uiteraard geen ongelukken aan boord, vandaar de tijdelijke sluiting van het lichtschip. 

De werkzaamheden zoals hierboven bedoeld worden uitgevoerd door onze eigen onderhoudsploeg. De verwachting is dat de werkzaamheden niet eerder dan eind april / begin mei afgerond kunnen worden, een exacte einddatum is nog niet te bepalen.

We hopen op uw begrip hiervoor en zullen, zodra er duidelijkheid is met betrekking tot de openstelling van het lichtschip, u hieromtrent direct via onze website en de overige social media informeren.

 

 Terug naar

 Nieuws

 

 

 

Contact

Voor afspraken groepsbezoek en informatie:
info@noordhinder.nl 

Bezoekadres:
Koningskade 4
3221 CC Hellevoetsluis
Navigatie: Industriehaven 50
Hellevoetsluis

Postadres:
Postbus 1014
3220 BA Hellevoetsluis
E-mail: info@noordhinder.nl

Openingstijden

 

 

Indokken 2021

anbi logo Volg ons op Facebook YT

logo bezoek hellevoetsluis

Shop

NIEUW !

Jaarzegel 2022

€ 13,00 per vel / € 1,30 rolzegel

ZeefdrukKL

Naar de winkel