18-01-2022

Vaste lezers van de “Lichtflitsen van de Noord Hinder” zal het meteen zijn opgevallen dat Bassie er dit keer niet bij is. Nou mensen, dat heeft zo zijn redenen. Bassie is namelijk vanwege de COVID-19 maatregelen voorlopig aan huis gekluisterd en hij komt nagenoeg niet meer buiten. Niet dat Bassie in quarantaine zit, nee dat is het niet.

Het zit namelijk zo: sinds de uitbraak van het virus werkt de baas van Bassie vanuit huis. Hij probeert sindsdien ook om alle contacten met anderen te vermijden en zit al geruime tijd in zijn eigen bubbel. Digitaal contact met zijn omgeving is het enige contact dat hij nu nog heeft. En ja, Bassie is hierdoor dus ook de klos. Hoe dat zo?

Nou, de baas van Bassie heeft op internet een kattenbak gekocht. Ja echt, en Post NL kwam dat ding  zelfs langs brengen. Het leven van Bassie veranderde daardoor compleet. Zijn dagelijkse plasrondjes door de vesting werden direct afgeschaft en, u begrijpt het vast al, Bassie moet zijn behoefte nu op die vervloekte bak doen.

Het gevolg? Geen plasrondjes en dus geen frisse lucht, geen praatjes met andere honden en ook geen kijkjes bij die mannen van de Noord Hinder. Wat dan wel? Nou, daar kan Bassie kort over zijn: constant kramp in de poten van al dat geklungel in die bak, meer coronakilootjes, gepraat tegen de muren en een blik op afstand (vanaf drie hoog) op die mannen van de Noord Hinder. Nou, daar word je als hond dus niet echt blij van.

Maar vandaag was er dan toch een moment van blijdschap voor Bassie. De “Lichtflitsen van de Noord Hinder nummer 2022-1” viel op de mat. Een mooi moment, al bleek de vreugde van Bassie al snel van korte duur te zijn.

De kattenbakvulling was namelijk op, en …………….

 

KLLF2022 1Vbl

 Klik op bovenstaand voorblad voor

de Lichtflitsen 2022-1

 

 

Terug naar

 Nieuws

 

Contact

Voor afspraken groepsbezoek en informatie:
info@noordhinder.nl 

Bezoekadres:
Koningskade 4
3221 CC Hellevoetsluis
Navigatie: Industriehaven 50
Hellevoetsluis

Postadres:
Postbus 1014
3220 BA Hellevoetsluis
E-mail: info@noordhinder.nl

Openingstijden

 

 

Indokken 2021

anbi logo   YT

logo bezoek hellevoetsluis