11-09-2017

Tijdens de afgelopen Vestingdagen was er in Hellevoetsluis weer veel te doen voor jong en oud. Zo was er onder andere een braderie, een kermis, een vlootschouw, vuurwerk en het stoomweekend. En niet geheel onbelangrijk: de Noord Hinder was tijdens de Vestingdagen ook alle dagen opengesteld voor het publiek !

Om een nog grotere bijdrage aan de feestvreugde in de vesting te kunnen leveren werd besloten om de toegang tot ons lichtschip tijdens de Vestingdagen tijdelijk gratis te maken. Wij (lees de vrijwilligers van de Noord Hinder) wilden, met name in dit voor Hellevoetsluis zo belangrijke toeristische weekend, zoveel mogelijk mensen laten genieten van onze “oude dame”.

Om alles in goede banen te leiden waren er gedurende de Vestingdagen elke dag minimaal tien bemanningsleden van de Noord Hinder aan boord. Zij hielden een oogje in het zeil en gaven met veel enthousiasme uitleg aan de bezoekers. Vol trots vertelden zij over het wel en wee aan boord van hun lichtschip, zowel in het verleden als ook in het heden.  

Na het weekend konden wij met enige trots melden dat Vestingdagen voor de Noord Hinder en haar bemanning enorm succesvol waren. Het gratis toegang verlenen bleek een schot in de roos !

Niet alleen konden wij in totaal 1461 bezoekers aan boord verwelkomen, maar bovendien waren de reacties van de bezoekers zeer lovend en spraken de lachende kindergezichtjes ook boekdelen. Kortom, het was zowel voor de bezoekers als ook voor de bemanning van de Noord Hinder enorm genieten !

Op naar de Vestingdagen van 2018, we kijken er nu al naar uit !

 

VDH17b

Stilte voor de storm

 

VDH17a

Samen met de Bernisse zijn wij er klaar voor !

 

VDH17c

Gezellige drukte aan boord !

 

En wilt u ons ook helpen aan meer likes op facebook ? Klik dan op het logo hieronder.

facebook leuk

Terug naar

Nieuws

 

 

 

Contact

Voor afspraken groepsbezoek en informatie:
telefoon +31 6 57 57 57 92

Bezoekadres:
Koningskade 4
3221 CC Hellevoetsluis
Navigatie: Industriehaven 50
Hellevoetsluis

Postadres:
Postbus 1014
3220 BA Hellevoetsluis
E-mail: info@noordhinder.nl

Openingstijden

Hellevoetsluis

anbi logo Volg ons op Facebook YT

logo bezoek hellevoetsluis

Shop

NIEUW !

Postzegels jaargang 2020

Postzegels2020 liggend

Naar de winkel