06-04-2017

Burgemeester Milène Junius van Hellevoetsluis gaf tijdens haar nieuwjaarstoespraak aan  dat zij graag bij de mensen thuis nader kennis wilde maken met inwoners van haar gemeente. Ze zou het daarom leuk vinden om bij de inwoners aan te schuiven bij de avondmaaltijd. Ze hoefde dan geen toetje, ze zou zelf wel iets lekkers voor bij de koffie meenemen.

Dit was op de Noord Hinder natuurlijk niet tegen dovemans oren. Iets lekkers bij de koffie ? En dan ook nog van de burgemeester ?  Die kans moesten we natuurlijk niet voorbij laten gaan !

Een aantal vrijwilligers van de Noord Hinder trokken daarom de stoute schoenen aan en nodigden onze burgemeester uit voor een captainsdiner aan boord van ons lichtschip. De uitnodiging werd direct door haar geaccepteerd en zo kon het gebeuren dat mevrouw Junius op 4 april aanschoof voor een heerlijke maaltijd aan boord van ons prachtige lichtschip.

Burgkaart

Onze scheepskok had (met zijn kombuisbrigade) weer zijn uiterste best gedaan om een uitgebreid captainsdiner op te dienen. Zowel de burgemeester, als ook een aanwezige delegatie van onze vrijwilligers, genoten zichtbaar van deze avondmaaltijd “bij ons thuis” ! 

Jawel, bij ons thuis ! Want zo voelt het lichtschip voor ons. Het is eigenlijk ons tweede thuis. Het gerucht gaat zelfs dat een aantal vrijwilligers zich dusdanig aan boord thuis voelen dat zij deze avond de stoute schoenen hadden verruild voor een paar pantoffels. Ik bedoel maar !

In een heerlijk ontspannen sfeer kwamen diverse onderwerpen ter sprake, zoals uiteraard ons lichtschip, maar ook het leven in Hellevoetsluis, vrijwilligerswerk, de hobby’s van onze vrijwilligers en nog veel meer. 

En dan natuurlijk de belangrijkste vraag: wat hadden we bij de koffie ? Nou mensen, mevrouw Junius had heerlijke bonbons meegenomen ! Dit werd door de aanwezige vrijwilligers uiteraard bijzonder gewaardeerd.

De vrijwilligers van de Noord Hinder konden achteraf terugkijken op een zeer geslaagd bezoek van de burgemeester en we hopen dat we de familie Junius  (zo mogelijk met vrienden of kennissen ?) nog eens voor een uitgebreide rondleiding aan boord mogen ontvangen.

Groepeet

 

Hussamlach

 

Keesburg

 

Corkees

 

dek

 

En wilt u ons ook helpen aan meer likes op facebook ? Klik dan op het logo hieronder.

facebook leuk

Terug naar

Nieuws

Contact

Voor afspraken groepsbezoek en informatie:
telefoon +31 6 57 57 57 92

Bezoekadres:
Koningskade 4
3221 CC Hellevoetsluis
Navigatie: Industriehaven 50
Hellevoetsluis

Postadres:
Postbus 1014
3220 BA Hellevoetsluis
E-mail: info@noordhinder.nl

Openingstijden

Hellevoetsluis

anbi logo Volg ons op Facebook YT

logo bezoek hellevoetsluis

Shop

NIEUW !

Postzegels jaargang 2020

Postzegels2020 liggend

Naar de winkel