01-06-2016

Het zit er weer op, de Noord Hinder is na een succesvolle deelname aan het evenement “Dordt in Stoom ” weer terug in Hellevoetsluis. In twee dagen tijd mocht ons lichtschip bijna 2200 bezoekers verwelkomen !

Grote publiekstrekker was uiteraard onze lichttoren. Het beklimmen van de toren betekende dikke pret voor de jeugd en iet wat angstige gezichtjes bij de moeders. Maar de geruststellende woorden van de mannen van de onderhoudsploeg deden wonderen. Na een bemoedigend praatje verdween bij de meeste moeders de spierwitte kleur om de neus en verschenen er zelfs blosjes op de wangen.

Samen met de kinderen werd de toren dan toch beklommen en kon zelfs moeders genieten van het prachtige uitzicht.

Niet alleen voor de bezoekers was het een fantastisch feest, maar ook de vrijwilligers van de Noord Hinder genoten van het prachtige evenement. De sfeer onder het publiek was prima en daar kon zelfs een buitje regen geen verandering in brengen.

Een aantal bezoekers vertelde na afloop dat zij onder de indruk waren van de staat waarin ons schip zich bevindt en dat ze hadden genoten van de verhalen en anekdotes die door de gidsen werden verteld. Altijd leuk om te horen en breed glimlachend werden deze complimenten dan ook door de bemanningsleden in ontvangst genomen.

De tijd was vaak te kort om tot in detail op het wel en wee, zoals dit in vroegere tijden aan boord was, in te gaan. Bij een aantal bezoekers was de nieuwsgierigheid gewekt en zij gaven bij de gidsen aan dat zij binnenkort in Hellevoetsluis een tweede bezoekje aan boord van ons lichtschip zouden brengen.

We zullen hen met open armen ontvangen, we zijn er klaar voor !

Vertrek      Sleper

Kade      Stoomboten

Vlootschouw

Terug naar

Nieuws

Contact

Voor afspraken groepsbezoek en informatie:
telefoon +31 6 57 57 57 92

Bezoekadres:
Koningskade 4
3221 CC Hellevoetsluis
Navigatie: Industriehaven 50
Hellevoetsluis

Postadres:
Postbus 1014
3220 BA Hellevoetsluis
E-mail: info@noordhinder.nl

Openingstijden

Hellevoetsluis

anbi logo Volg ons op Facebook YT

logo bezoek hellevoetsluis

Shop

NIEUW !

Postzegels jaargang 2020

Postzegels2020 liggend

Naar de winkel