Afdrukken

 

01-04-2016

Nee dus, het is geen 1 april grap !

Het is namelijk een feit dat de Noord Hinder met haar postzegels (jaargang 2016) het AD van 1 april 2016 heeft gehaald. Jawel, er stond vanmorgen dus een mooi artikeltje in de krant over onze postzegels. Ik bedoel maar !

En de resultaten waren meteen meetbaar: de eerste bestellingen werden al vrij snel geplaatst. We gaan er vanuit dat ze net als voorgaande jaren als warme broodjes over de toonbank gaan. De postzegels jaargang 2016 kosten € 10,25 per vel van 10 stuks. Dat is dan exclusief eventuele verzendkosten.

Maar die verzendkosten, die hoeft u eigenlijk niet te maken. Als u het ophalen van de postzegels gewoon combineert met een bezoekje aan de Noord Hinder dan zijn dat meteen twee vliegen in één klap: u heeft uw postzegels en u hebt ook nog eens ons mooie lichtschip beter kunnen bekijken ! Ja toch ?

En dan speciaal voor de postzegelliefhebbers: we hebben nog een paar vellen van 10 stuks met postzegels van het jaargang 2015 beschikbaar. Deze vellen kosten ieder € 9,00 (eveneens exclusief verzendkosten).

Meer informatie ? Klik hier voor het artikeloverzicht in onze scheepswinkel

AD 010416

Terug naar

Nieuws