Trump vrijwilliger

 

Vindt u het ook leuk om vrijwilliger te worden op het Lichtschip 12 Noord Hinder ?

Hierbij wat informatie:

Wij zijn een team met ongeveer 40 medewerkers bestaande uit zowel mannen als vrouwen, jong en oud. Een aantal vrijwilligers zijn werkzaam in de onderhoudsploeg, anderen treden op als gids en weer anderen doen museale werkzaamheden.

De onderhoudsploeg verricht werkzaamheden ten behoeve van de instandhouding van het schip. De vrijwilligers van de onderhoudsploeg zijn met name op de dins- en donderdagen aan boord te vinden.

De gidsen fungeren als gastvrouw/gastheer en ontvangen de bezoekers op ons schip. Deze dames en heren zijn regelmatig op een aantal overige dagen (tijdens de openingstijden) aan boord.

De museale groep zorgt voor het archiveren en bijhouden van de museale collectie. Tevens doen zij onderzoek (speurwerk) naar geschiedkundige feiten in relatie tot de Noord Hinder.

 

Wilt u in een leuk team werken ? Wilt u baas over uw eigen agenda blijven ?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres !

 

Is uw interesse gewekt ? Bel dan met 06 57 57 57 92 voor een oriënterend gesprek. En even voor de duidelijkheid: u krijgt dan niet het Witte Huis aan de lijn, maar één van onze medewerkers !

Uiteraard kunt u ook het contactformulier invullen, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

 

 Vrijwillger 1

Contact

Voor afspraken groepsbezoek en informatie:
telefoon +31 6 57 57 57 92

Bezoekadres:
Koningskade 4
3221 CC Hellevoetsluis
Navigatie: Industriehaven 50
Hellevoetsluis

Postadres:
Postbus 1014
3220 BA Hellevoetsluis
E-mail: info@noordhinder.nl

Openingstijden

Lichtjesavond 2016

anbi logo Volg ons op Facebook YT

logo bezoek hellevoetsluis

Shop nieuws !

In ons scheepswinkeltje zijn diverse producten te koop, waaronder bijvoorbeeld lekkere Franse wijnen, petjes, pennen en ansichtkaarten. En nu, speciaal voor verzamelaars, onze postzegels jaargang 2017 !

Postzegels 2017

Naar de winkel