Het Lichtschip 12 Noord Hinder is een stage plek voor maatschappelijke stages (MAS).

MAS houdt in dat jongeren in het voortgezet onderwijs vrijwilligerswerk doen als onderdeel van hun schoolcarrière. Op deze manier leren ze hun directe omgeving op een andere manier kennen en leveren ze een actieve bijdrage aan de samenleving.

De school mag maximaal 30 uur maatschappelijke stage per leerling meetellen als onderwijstijd. Dit mag verspreid zijn over verschillende schooljaren. De school is eindverantwoordelijk en bepaalt samen met de stagemakelaar, de stagebiedende organisatie en de leerling de invulling van de maatschappelijke stage.

De “Stichting Lichtschip 12 Noord Hinder” vindt dat de MAS een verrijking voor de stichting en de vrijwilligers aan boord is. De jongeren brengen regelmatig nieuwe kennis en energie mee en geven een frisse blik op onze activiteiten. Dat houdt ons scherp en jong !

Kortom, wij zij best blij met de maatschappelijke stages en scholen kunnen ons dan ook gerust benaderen om invulling aan deze stages te geven. Wilt u meer informatie vul dan het contactformulier in of neem contact op met onze coördinator op 06 57 57 57 92.

MASstage

Leerlingen van het SG Helinium met hun begeleider Kees

(juni 2016)

Lees hier een kort verslag over de stage van bovenstaande leerlingen

 

 

 

Contact

Voor afspraken groepsbezoek en informatie:
telefoon +31 6 57 57 57 92

Bezoekadres:
Koningskade 4
3221 CC Hellevoetsluis
Navigatie: Industriehaven 50
Hellevoetsluis

Postadres:
Postbus 1014
3220 BA Hellevoetsluis
E-mail: info@noordhinder.nl

Openingstijden

Onderhoud 2016 tm 2019 Noord Hinder

anbi logo Volg ons op Facebook YT

logo bezoek hellevoetsluis

Shop

NIEUW !

Postzegels jaargang 2020

Postzegels2020 liggend

Naar de winkel