18-08-2023

Gekscherend noemen wij, de vrijwilligers van de Noord Hinder, ons lichtschip wel eens “onze oude dame”. Zoals dat hoort met elke oude dame behandelen wij haar met veel respect. En we proberen haar “topfit” te houden.

Daar waar nodig zorgen we voor het wegwerken van wat roestige plekjes of beschadigingen. Een likje verf of een beetje plamuur doet dan wonderen. Maar ook een druppeltje olie kan her en der uitkomst bieden. Krakende en piepende onderdelen worden gesmeerd en zijn daarna weer gangbaar. Kortom, we doen er alles aan om onze oude dame nog lang in ons midden te houden.

Zoals bekend zijn oude dames vaak gehecht aan oude zaken, dingen veranderen is voor hen best wel “een dingetje”. Maar op een gegeven moment ontkom je er niet aan, dan is een verandering echt noodzakelijk.

Zo ook op de Noord Hinder. Het was tijd voor wat veranderingen in de expositieruimte.

Na een gedegen voorbereiding hebben we nu een mooie, vernieuwde, nautische expositie die beslist de moeite waard is. Dus mocht u in de buurt zijn, kom dan gerust even aan boord kijken. Onze openingstijden vindt u op deze site en de toegang is als vanouds gratis.

 

IMG 0850

 

IMG 0851

 

  Terug naar

 Nieuws

Contact

For group tour appointments and information:
Telephone: +31 657 575 792

Visiting address:
Koningskade 4,
3221 CC Hellevoetsluis


Postal address:
Postbus 1014
3220 BA Hellevoetsluis
E-mail: info@noordhinder.nl

Opening times

Indokken 2021

anbi logo   YT

logo bezoek hellevoetsluis