12-10-2021

Na ruim anderhalf jaar was het halverwege augustus dan eindelijk zover: we mochten weer bezoekers aan boord ontvangen. Dit niet alleen tot grote vreugde van onze vrijwilligers, maar ook de bezoekers waren er blij mee.

Al meer dan duizend bezoekers (om precies te zijn 1.086) wisten na openstelling de weg naar de Noord Hinder te vinden. Regelmatig was het gezellig druk aan boord en de reacties van de bezoekers waren zeer positief. Menig bezoek resulteerde bij het van boord gaan dan ook vaak in een donatie. Waarvoor onze dank !

Gezellig was het vorige week ook toen het bruidspaar Blom op de Koningskade verscheen. Ze waren op zoek naar een mooie locatie om wat trouwfoto’s te maken. En ja, dan is de Noord Hinder natuurlijk wel een zeer geschikt plekje. Ja toch ?

Trouw

Onze vrijwilligers nodigden het bruidspaar en de bijbehorende fotograaf uit om aan boord van ons lichtschip trouwfoto’s te komen maken. Nou, dit was niet tegen dovemans oren. Het bruidspaar genoot enorm van de gelegenheid die hen geboden werd. Hierbij maakte met name de bruid  regelmatig kenbaar dat ze het een prachtig gebaar van de vrijwilligers van de Noord Hinder vond om op deze, voor haar zo bijzondere dag, trouwfoto’s aan boord te mogen maken.

NVV

Op 09 oktober hield de Nederlandse Vuurtoren Vereniging haar najaarsvergadering in Het Droogdok Jan Blanken. Het bestuur van deze vereniging had ons bestuur benaderd of zij in de loop van de middag met ongeveer 70 leden in groepjes een bezoek aan de Noord Hinder mochten komen brengen. Tevens werd verzocht of  er vanuit het lichtschip ‘s morgens in de droogdok een presentatie over het lichtschip kon worden gegeven. Uiteraard werd door ons aan beide verzoeken voldaan en zo hadden we ook op 09 oktober ook weer een gezellige drukte aan boord.

 

 

 Terug naar

 Nieuws

 

 

Contact

For group tour appointments and information:
Telephone: +31 657 575 792

Visiting address:
Koningskade 4,
3221 CC Hellevoetsluis


Postal address:
Postbus 1014
3220 BA Hellevoetsluis
E-mail: info@noordhinder.nl

Opening times

Indokken 2021

anbi logo   YT

logo bezoek hellevoetsluis