11-08-2021

De Hellevoetse kunstenaar Wim van Willegen (www.wimvanwillegen.nl) heeft op verzoek van het bestuur van de Stichting Lichtschip 12 Noord Hinder een nieuwe zeefdruk van het lichtschip gemaakt. Op deze zeefdruk is de Noord Hinder te zien op haar huidige ligplaats aan de Koningskade.

ZeefdrukGR

De zeefdruk is in een beperkte oplage van 100 stuks gemaakt. Alle exemplaren zijn genummerd en er worden er niet meer bijgemaakt. Mocht u één van deze zeefdrukken aanschaffen, dan heeft u gegarandeerd een uniek exemplaar.

Het beeldformaat van de zeefdrukken is 25x25 centimeter en het papierformaat is 40x40 centimeter. De prijs voor een ingelijst exemplaar bedraagt € 79,00 en een niet ingelijst exemplaar kost € 39,00. Deze prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Mocht u interesse in een zeefdruk hebben dan kunt u op de link naar ons bestelformulier drukken of even aan boord bij ons langskomen. Maar wacht hier niet te lang mee, want zoals gezegd: het betreft een zeer beperkte oplage van 100 exemplaren !

 

Naar bestelformulier

of

 terug naar het artikeloverzicht

 

 

 Terug naar

 Nieuws

 

Contact

For group tour appointments and information:
Telephone: +31 657 575 792

Visiting address:
Koningskade 4,
3221 CC Hellevoetsluis


Postal address:
Postbus 1014
3220 BA Hellevoetsluis
E-mail: info@noordhinder.nl

Opening times

Dokbeurt 2021

anbi logo Volg ons op Facebook YT

logo bezoek hellevoetsluis

Shop info !

For the occasion of the Noord Hinder's Golden Jubilee, we have had special postal stamps printed and selected two very fine French wines (white and red).  
These items are for sale in our ship's shop on board the Noord Hinder in the Online shop. Now also stamps for 2021 !

PZ2021kl

Visit our shop (Dutch)