Login

13-02-2023

Ook dit jaar heeft de Stichting Lichtschip 12 Noord Hinder weer een postzegel uitgebracht. Wat in 2013 begon als een leuk gebaar in verband met het 50-jarig bestaan van het lichtschip, is nu uitgegroeid tot een ware traditie. En even dat U het weet: de postzegel van dit jaar is ook nog eens een heel speciale postzegel waar we enorm trots op zijn.

De postzegel is namelijk ontworpen door de Hellevoetse kunstenaar Wim van Willegen (www.wimvanwillegen.nl). Hij heeft hiertoe zijn eerder ontworpen zeefdruk van het lichtschip aan het (verplichte) standaard formaat van een postzegel aangepast.

 

2023 velletje

 

De postzegels jaargang 2023 zijn te bestellen via onze scheepswinkel en ook verkrijgbaar als rolzegel. Maar wel een tip: wees er snel bij want de ervaring leert dat onze postzegels ware "collectors items" zijn. In het verleden toonden niet alleen postzegelverzamelaars uit Nederland interresse, nee, er kwamen zelfs bestellingen uit vele andere Europese landen en de Verenigde Staten.

En wil je het geheel helemaal compleet maken ? Dan kun je via onze scheepswinkel een orginele (en door de kunstenaar genummerde en gesigneerde) zeefdruk bestellen. 'T is maar een ideetje.

Voor meer informatie en prijzen verwijzen wij graag naar het bestelformulier en artikelenoverzicht.

 

Naar bestelformulier

of

 naar het artikeloverzicht

 

 

 Terug naar

 Nieuws

 

 

 

Contact

Anmeldung Gruppen und informationen:
Telefon: +31 657 575 792

Besucheradresse:
Koningskade 4
3221 CC Hellevoetsluis


Postanschrift:
Postbus 1014
3220 BA Hellevoetsluis
Email: info@noordhinder.nl

Öffnungszeiten

Indokken 2021

anbi logo   YT

logo bezoek hellevoetsluis

SONDERBRIEFMARKEN

Sonderbriefmarken sind in unserem Shop erhältlich. Jezt auch 2021 !

 

PZ2021kl

Zum webshop (NL)