Login

03-04-2022

In opdracht van de gemeente Hellevoetsluis is er een prachtige film (timelapse) gemaakt van het indokken van de Noord Hinder. Deze film is zeer de moeite waard om even te bekijken.

Vaste bezoekers van onze site weten dat het indokken op 22 november 2021 plaats vond, alweer een tijdje geleden dus. In de (lokale) media was onze dokbeurt door de gemeente Hellevoetsluis al ruim vantevoren aangekondigd. We waren dan ook niet verrast toen we al vroeg wat toeschouwers op de Koningskade zagen staan. Onder de toeschouwers ook een paar jongemannen met heel wat fotoapparatuur. Elke beweging op de kade en aan boord van de Noord Hinder werd door hen vastgelegd.

Later, tijdens het indokken, zagen we de jongemannen ook rond het droogdok druk in de weer met hun fotocamera's, statieven en allerlei professioneel uitziende apparatuur. Tegen het eind van de middag ging er zelfs een drone de lucht in, er werden kennelijk beelden vanuit de lucht gemaakt. Dat moesten wel mooie beelden worden, dat kon niet anders.

Afgelopen week kregen wij van de gemeente het bericht dat de betreffende film klaar was en dat wij deze voor promotiedoeleinden mochten gaan gebruiken. Het moge duidelijk zijn: dat was niet tegen dovemansoren. Klik op onderstaande foto om de timelapse te bekijken.

 

Veel kijkplezier!

 DokTL FILM

 

 

 Terug naar

 Nieuws

 

Contact

Anmeldung Gruppen und informationen:
Telefon: +31 657 575 792

Besucheradresse:
Koningskade 4
3221 CC Hellevoetsluis


Postanschrift:
Postbus 1014
3220 BA Hellevoetsluis
Email: info@noordhinder.nl

Öffnungszeiten

Indokken 2021

anbi logo   YT

logo bezoek hellevoetsluis

SONDERBRIEFMARKEN

Sonderbriefmarken sind in unserem Shop erhältlich. Jezt auch 2021 !

 

PZ2021kl

Zum webshop (NL)