Login

01-11-2021

We gaan ons vanaf 01 november, zoals elk jaar, weer voorbereiden op het volgende seizoen. De Noord Hinder wordt in de komende periode door de onderhoudsploeg van binnen en van buiten grondig aangepakt.

Ook gaan we op zoek naar uitbreidingen wat onze collectie betreft en wordt er bekeken hoe wij onze rondleidingen nog aantrekkelijker voor jong en oud kunnen maken. Hierbij wordt onder andere gedacht aan het toepassen van de nieuwste virtuele (VR) technieken.

Het onderhoud van het lichtschip vergt dit keer ook extra aandacht en dus extra tijd. Tijdens de nog steeds heersende coronapandemie heeft de onderhoudsploeg een aantal periodes nagenoeg geen onderhoud aan boord kunnen plegen. En dat heeft zijn sporen achtergelaten. Op velerlei gebied is er achterstallig onderhoud ontstaan en het is dringend noodzakelijk om dat nu allemaal goed aan te gaan pakken.

Roest

Veel roestvorming door achterstallig onderhoud

Vandaar dat het vanaf 01 november voor ons voorlopig niet (meer) mogelijk zal zijn om bezoekers aan boord te ontvangen. Dit met name uit veiligheidsoverwegingen. Het is namelijk niet handig als er bezoekers aan boord zijn terwijl er bijvoorbeeld laswerkzaamheden plaatsvinden of er het één en ander aan boord in de takels hangt. Een ongeluk zit dan al snel in een klein hoekje en dat willen we ten koste van alles voorkomen.

Vandaar de beslissing om het lichtschip tijdelijk te sluiten voor bezoekers. We hopen hierbij op uw begrip en we verwelkomen u, zodra alle werkzaamheden afgerond zijn, weer graag terug aan boord van de Noord Hinder. En dat dan vanzelfsprekend onder de zelfde voorwaarden als voorheen: gratis toegang voor een ieder, waarbij een donatie dan uiteraard altijd wel welkom is.

 

 Terug naar

 Nieuws

 

 

 

 

 

Contact

Anmeldung Gruppen und informationen:
Telefon: +31 657 575 792

Besucheradresse:
Koningskade 4
3221 CC Hellevoetsluis


Postanschrift:
Postbus 1014
3220 BA Hellevoetsluis
Email: info@noordhinder.nl

Öffnungszeiten

Indokken 2021

anbi logo   YT

logo bezoek hellevoetsluis

SONDERBRIEFMARKEN

Sonderbriefmarken sind in unserem Shop erhältlich. Jezt auch 2021 !

 

PZ2021kl

Zum webshop (NL)