Login

16-08-2021

Op de Noord Hinder gaan we met de tijd mee en daar waar mogelijk passen we ons natuurlijk aan. Zo ook als het gaat om de donaties, want die kunnen bij ons nu ook contactloos gedaan worden.

Het is wellicht bij u bekend: de toegang tot ons lichtschip is gratis. Dat was al zo voor het coronavirus toesloeg en dat is nu nog steeds zo. Bezoekers mogen dus gratis een kijkje aan boord komen nemen en als ze willen kunnen zij uiteraard een donatie doen. En deze donaties gebeurden voorheen altijd cash, maar de laatste tijd hoorden we steeds vaker: “Maar, kunnen we hier ook contactloos doneren ?”  Helaas moesten we hier altijd ontkennend op antwoorden.

Hier diende verandering in te komen. Want gastvrij als wij zijn wilden wij onze bezoekers hierin natuurlijk wel tegemoetkomen. Binnen de kortste keren zorgde onze penningmeester ervoor dat wij op de vraag of het doneren ook contactloos kon met een volmondig “Jazeker, contactloos doneren kan ook hier !”  konden antwoorden.

Op 15 augustus was het zover: we namen ons pinapparaat in gebruik. Het is altijd een beetje spannend als je met wat nieuws begint, zo ook deze keer. Voor onze gidsen voelde het een beetje als vissen: het aas is uitgegooid, maar wanneer zou de eerste vis toehappen ?

ContactloosPOST

Nou mensen, om het maar in de visserstaal te houden, het gebeurde al vrij snel dat we een vis aan het haakje hadden. Of te wel, we konden onze eerste contactloze donatie registreren. Een echtpaar was al geruime tijd aan boord geweest en wilde ons middels een donatie bedanken voor de rondleiding en de gastvrije ontvangst.

Vol spanning wachtten onze gidsen op wat er ging gebeuren. En ja hoor, daar kwam de vraag: “Maar, kunnen we hier ook contactloos doneren ?”  Nou, het antwoord hierop laat zich raden !

IMG 5156

Blijft nog te melden dat het echtpaar zeer enthousiast reageerde toen hen verteld werd dat zij de eerste bezoekers waren die aan boord contactloos hadden gedoneerd. En op de vraag of we ook een fotootje mochten maken van dit (voor ons) unieke moment werd door beiden volmondig met “Jaaaa, leuk toch !?” geantwoord.

 

 

 Terug naar

 Nieuws

 

 

 

Contact

Anmeldung Gruppen und informationen:
Telefon: +31 657 575 792

Besucheradresse:
Koningskade 4
3221 CC Hellevoetsluis


Postanschrift:
Postbus 1014
3220 BA Hellevoetsluis
Email: info@noordhinder.nl

Öffnungszeiten

Indokken 2021

anbi logo   YT

logo bezoek hellevoetsluis

SONDERBRIEFMARKEN

Sonderbriefmarken sind in unserem Shop erhältlich. Jezt auch 2021 !

 

PZ2021kl

Zum webshop (NL)